top of page

Om oss

Vi er skolekorpset for de to bygdene Nykirke og Falkensten, i Horten kommune.

Formålet vårt er å lære barn og unge å spille et instrument, i et godt og trygt felleskap. 

 

Medlemmene er i alderen 6-19 år, og vi satser like mye på det musikalske og det sosiale. Den lokale forankringen er viktig, men vi har også et godt samarbeid med de andre korpsene i kommunen. 

Musikalske aktiviteter

I løpet av året har vi mange konserter og spilleoppdrag i de to bygdene våre. I tillegg har vi flere spilleoppdrag sammen med ett eller flere av de andre korpsene i Horten. Vi deltar også på musikalsk utfordrende, spennende og morsomme seminar og stevner i og utenfor kommunen og landets grenser. 

Sosiale aktiviteter

Det settes også av mye tid og ressurser til sammenkomster og turer hvor kun det sosiale aspektet står i fokus. Det arrangeres diskotek, filmkvelder, tur til badeland og aktivitetspark, vi reiser på hyttetur til fjells, hvor vi spiller brettspill og kort, går på langrenn og står på alpint. I starten av skolens sommerferie reiser vi på tur i inn- eller utland. De siste årene har vi vært i Sverige, Danmark, Portugal, Spania, Italia og mange steder i Norge. 

Miljø

Som korps gjør vi de aller fleste aktiviteter sammen gjennom hele året, både små og store. Musikantene og drillerne har glede av å være i et miljø med barn i alle aldre og ulike musikalske og tekniske nivå. I perioder er de eldste medlemmene betalte instruktører for de yngste. Alt dette samarbeidet på tvers av kjønn og alder er med på å lage gode bånd mellom store og små. Med dette skaper vi et god lag med musikanter og drillere, hvor det er enkelt å trives sammen. 

Stjerne_edited.png
Stjerne_edited.png
bottom of page